"pain is weakness leaving the body"

Äntligen lördag, hela veckans träningar avklarade! Igår var det morgonträning på 50meters bana, hade ett längre frisims setti följd av 12x50 stroke with fins all out start på 55s. Helt okej. På eftermiddagen simamde vi alla tillsammans, då var det en ganska lång uppvärmning, sedan skulle vi simma 2 stafetter. 20x50 freevar första stafetten och lagen bestod av 2 personer. Så 10x50 all out per person. Så var det 200 easy följt av samma sak men stroke istället för free. Ganska tufft, men helt kul.
Efter träningen var det dags för basketbollsäsongs premiären för BG. Först var det tailgate för alla studernaden som ville utanför Storh center; gratis pide, t-shortor o sånt. Jätte bra match, och inte mindre bra att vi vann!
Så idag var det lifting+swim. Inte alltför tungt, men man känner alltid av i kroppen efter 6dagars träning i sträck utan vilodag, så nu sitter det helt bra med weeeekend! HAr inga speciella planer för resten av helgen. Campuset är ganska tomt nu när det var en 3dagars veckoslut så de flesta har åkt hem, och de flesta andra simmare åkte också hem efter morgontärnignen idag. För min del blir det väl mest att ta de lungt, kolla på filmer, kanske en liten shoppingrunda vem vet?
Lite basketboll pictures;


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0