Homecoming

Lördagen inleddes med Tränign följt av Alumni meet, där de nuvarande simmarna tävlade mot gamla simmare som redan ahr gått ut för många år sedan. Tävlingen var mera skoj än seriöst, vi simmade 50m av alla grenar, + 100 medley och 2 stafetter. Alla grenar simmades i 2 heat och inga pauser, så det var mera som en träning än tävling men ganska tufft var det endå.
Så var det alltså Homecoming weekend, så jag och Haley spurtade iväg till Jefu-stadion, där vi först for på en tailgate ordnat av några almuni simmare (tailgate är i princip bara nån sorts organisation/ grupp med människor/förening/klubb/ som före fotbolls matchen samlas i olika tält ute på fälten och lagar mat, bjuder på dryck och smått, gott, peppar upp varandra inför matchen och bara umgås, spelar spel osv.) Så var det dags för BG Falcons att möta vår värsta rival skola Toledo. Stämmningen var på topp, stadion var fullsatt, alla var på gång. Före första kick offen spelade bandet, stridsflygplan flög över stadion, och BGs fotbolls lag kom inspurtande till stadion med en brummande Harley Davidson i spetsen. Första kvaren var riktigt bra, Bg gjorde en touchdown och sedan kvitterade Toledo. Men.... till sist förlorade vi endå...
Sedan gick resten av helgen hur snabbt som helst. Lördagskvällen kom och gick, så var det söndag igen som gick åt mest till att vila och återhämta mig från hela veckan. OCH NU ÄR DET PLÖTSLIGT I ÖVERMORGON SOM JAG FÅR BESÖK FRÅN HEMMET! Helt galet, har inte förstått det ennu, men på tisdag kommer dom! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0