crazy week

Det har varit lite dåligt med uppdatering den här veckan, men det har helt enkelt varit så fullt upp precis hela tiden, så jag har svårt att fatta hur snabbt den här veckan faktiskt for och hur mycket jag har hunnit med! Så jag får väl ta och kompensera litet för bloggtorkan med ett maratoninlägg om min vecka nu istället!
måndag, då var det dags att börja träna igen! Kändes förvånansvärt bra i vattnet, jag ahde förväntat mig att efter en veckas paus skulle det vara total kaos. Men som tur hade vi ett riktigt lätt morgon pass. Så på eftermiddagen var det dags att träna igen, och så var det inte så lätt nåmer, huvudsettet var 2x3x100 all out with fins and paddles @1.30. Första hundringen var jag dynmit, sedan kom mjölksyran..... Mycket mjölksyra... Nå, överlevde den dagen i alla fall! Så på kvällen var det en "freshamn student-athlete leadarship skill workshop", som vi måste fara på. Gick nu mest ut på att "utbilda" oss att vara bra ledare, och lite smått förbereda oss till att en dag hoppeligen vara kaptener för vårt lag. det var helt kul, man fick träffa en massa andra idrottare från den andra sporterna också så.
tisdag, bra morgonträning, bra gym, svinkallt där ute (okej inte finland kallt, men nu när jag har blivit så bortskämd med mina 20+grader och vårsol så var nog 3 grader svinkallt...) Hade massor med läxor och grejer, förstår inte riktigt poängen med alla dessa prov nu 2 veckor före tent veckan?
onsdag, morgontränignen var ganska lätt igen, dagen var busy busy busy, från lektion till lektion till lektion till lektion till träning, där vi sedan körde stationer. Riktigt kul work-out! Mike filmade en del, jag är på power-rack stationen där vi skulle sparka under vattnet tills det rycker till, sedan sprint ryggsim till väggen, snabb transition och freestyle all out. http://www.facebook.com/photo.php?v=243929659037951. Så på kvällen var det bara att plugga och skriva research essay....
torsdag, träningen gick riktigt prima, inget alldeles för farligt. Så hade vi ett huippu gympass! Så var det dags för inlämning av min esseay plus food nutriotion provet och voila! Underbar känsla när allt för veckan är avklarat! Hade hela eftermiddagen ledig så bestämde mej för att gå på en promenad down-town i vårsolen där jag kikade i vintage butiken en sväng, och blev två par örhängen rikare. Så blev det en skön, lång joggingrunda med Brittany. BG är så himla fint nu när det är vår! Allt är rosa, vitt, lila och olika ljusröda nyanser! Blommor överallt, grönt nykliip gräs, blomblad som flyger omkring i vinden och sol. Så doftar det alldeles ljuvligt också! 
fredag, morgonträningen kan beskrivas med några få ord; tuff! krävande, men kul! Vi hade stationer igen som vårt "huvudset". Det var 2 gånger igenom följande stationer, 1. 8x25 no breath fly at 40, (andra varvet var det free på 30) 2. powerracks, sprint all out fram och tillbaka så många gånger man hinner på 30 sek. x 6. 3. 4x100 free at 1.12 (andra varvet 50free50stroke at 1.17), 4. Climbing the rope så högt man hinnerp å 30 sekunder+ på toppen måste man skrika en av våra teammembers mål för sommarsäsongen, och de andra i gruppen gör magmuskler när de inte klättrar repet. Det är svårare än det ser ut att dra sig upp på det där repet! Var helt slut efter träningen, så min dag förgylldes av att min 9.30 class hade blivit inhiberad, så det blev en välförtjänad frukost istället. Must have been my lucky day; de hade färska jordgubbar och blåbär, nam! Så efter franskan åkte jag Allie och Brittany iväg till Levis Common's för att prova det nya frozen yougurt stället. Delicious! Man fick mixa smaker och sorter hur man ville, sedan lägga på sina egna toppings, och så vägdes allt och man betalade efter hur mycket den vägde. Så tog vi en tripp upp till Toledo till Franklin Park Mall för att hitta lite saker till lördagen.. Väl framme så stötte vi på Jen och Vicky, och så började vi prata med dem och stod där i kanske 3-4 minuter, så plötsligt kommer en polis i en töntig cowboyliknande hatt och harklar sig; excuse me ladies.. We have a mall policy that doesn't allow groups to stand in vividly trafficed palces here at the mall. Seriously???? Jag och Vicky kunde inte hålla oss och började asgarva samma sekund som han avslutade meningen. Hjälp, kändes som om vi hade hamnat i Hogwarts udner professor Umbridges uppsikt. Hahah... Nå, vårt mystiska gäng splittrades och vi fortsatte shoppingen på skilda vägar under polisens uppsikt (nånej han lämande oss nog i fred).. Skön fredag var det i alla fall!

lördag, var en låååååååång dag. Inleddes med träning 7.a.m. eller egentligen var det en tävling, vi hade "a scrimmage meet", där vi tävlade mot varandra. Så jag hade samma sträckor som i Purdue igen; 200 ,400 fritt och 100 rygg. (Det var långbana den här gången också). Så det gick nu lite mindre bra, men kanske inte så väldigt överraskande heller... Så efter tävlingen var det dags för gym, och jeeez har aldrig varit med om liknande nazicamp! Vi var där inne i över en och en halv timme, och så hade vi inte ens en "finnisher" (slutspurt som vi alltid brukar ha, tex i torsdagds var det 100 armhävningar så snabbt man kunde, tisdags var det 5 minuters circiut med abs och burpées). Det var squats, RDL's, lunges, bench rows, och en hel del annat, men det tyngsta var nog definitivt när vi måste föra en släde med 200ibs vikter på fram och tillbaka längst med hela salen. HUH! Den övningen brukar tydligen anävndas som straff åt fotbollskillarna när de messar upp någonting.. Så det ger kanske lite insikt i hur angenämt det var.. Men ah, I loved it! Det var en av dom där dagarna som man kommer ihåg, när man verkligen pushade sig själv, och bara vet att det bara kommer bra saker från det här. Så hade Manny ett prima pep-talk/good job talk till oss efteråt som gjorde alla på gott humör. Så lite före 12 var vi alltså klara, så det blev en nästan 5 timmars tränigns session på denna lördagsmorgon. Jag var ganska trött efter det.. Men vila?! Nej nej, vi hade ca en itmme på oss att slänga i oss nå mat och byta kläder, så var det dags att gå över till poolen igen, där vi var funktionärer vid ett masters meet. Som tur tog det inte så jätte länge, halv 5 tiden var vi klara med allt och tur det, jag höll på att somna i stående position med tidtagaruret i handen....
äntligen powernap. Så började allt det roliga; Sarah's bachelorette party! Och det var precis lika kul, galet, och skojigt som man kan förvänta sig. En perfekt avslutning på en bra vecka!

söndag, aaaah sovmorgon!! Älskar söndagar! Har varit underbart väder nu igen, nästan 30 grader och sol! HAr hunnit käka frulle, gå på promenad med Laina och Haley, vari på lenkki me Brittany, varit och kollat på killarnas fotbolls match, solat lite, gjort läxor, och nu börjar det kurra i magen så får väl bli en trip till the oaks så småningom....


Kommentarer
hetti

WOW du ha ju typ skrivi en bok! :D haha ja diggar lainas tumme i högra hörne på sista bilden

2012-04-16 @ 07:02:37
erica

haha javet, nå ja måsta ju uppdatera en hel veckas innehåll så då blir de ju nog en mindre roman...;) javet den e awesome! ;D

2012-04-16 @ 17:15:07
URL: http://ericanieminen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0