Prelims

Så var andra dagens försöksheat avklarade. Smög mig in ganska sneakigt till kvällspasset i 200 fritt som 24 till C-final.. Nå, ignet att förlora i alla fall! ;) Kändes ganska bra i insimningen, men som det oftast är; detk änns bra i uppvärmningen så går själva loppet mindre bra... Nåja, fick i alla fall en ny chans för ikväll! :)

and ready for tomorrow

Känslan när man hoppar i vattnet på bana 8 i B-finalen, och vet att man har 400 meter för fullt att simma framför sig, och kroppen känns som en blandning mellan icke-flytande flodhäst/guppande flytväst efter första två dragen... Känslan när man kommer i mål lååååångt efter resten av heatet (ca 10 sekunder?!). Känslan när jag och Brittan gör ögonkontakt efter båda våra smått misslyckade finalsim och brister ut i hysteriskt gapskratt som inte går att stoppa.. Det är en ganska sorlig/rolig känsla.. Nåja inte var det väl så farligt , lämande knappa 2 sekunder från mi morgontid, det var endå min näst bästa lång bane tid nånsin fast det kändes så hemskt.. Med tanke på omständigheterna så var det väl helt ok endå. Nu är det bara att ladda upp inför min favoritgren, 200 fritt!

Vi var och åt middag vid en urmysig restaurang, som tydligen är en kedja runt om i hela landet; Olive Garden. Unlimited salad, soup and breadsticks för 10 dollar, inte illa! Nu är magen mätt och jag är redo att pass out, bonne nuit!
btw, jag vann en fresbee imorse eftersom jag vann mitt prelim heat haha. Ganska random.

Purdue day one

Så var första passet av Purdue open over! Resulterade i finalsim för oss allihopa ikväll! Det blev ett långbanerekord för min del redan på morgonen på 4.36.10 , inget extraordinärt, men för tillfället så får det lov att duga! Så om en timme beger vi oss iväg tillbaka till simhallen och simmar lite finaler!!! ;)

so close now!

Känns som om allt är SÅ nära nu! Leaving for Purdue imorgon! Finals week in 5 weeks! Leaving for Finland in about 6 weeks! WHAT?! Hjälp det är ju så snart! Jag har saknat alla så mycket och det blir så kul att se alla igen! Men ändå så är det så galet hur alla mina simmare ha blivi som min "extra-familj" här, och hur otrolgit mycket jag kommer att sakna dom över sommaren..

Den korta sommaren i BG är tydligen över nu.. Temperaturdropp fårn 28 plus till plötsligt -2 i morse.. USH! fram me läderjackon igen.. Nåja, det är nu upp i behagliga 10 igen så det är väl helt acceptablet..
Carmen har nyligen blivit nailart och manikyrproffs så jag ha hitta några fina mästerverk som hon får lov att fixa åt mig... Lovar bilder när/ifall de blir verklighet..

OCH PURDUE IMORGON!! Börjar vara taggad! 400 fritt på torsdag, 200 på fredag och 100 rygg på lördag, JAH!

recruit weekend

Hungergames filmen var faktiskt över mina förväntnignar! Med tanke på hur mycket jag faktiskt gillade boken så är jag förvånad över hur pass bra jobb dom gjorde med filmen. Givetvis kan ju filmer aldrig bli lika bra som böckerna, men kanske med tanke på att jag redan hade en sådan inställning när jag for och såg filmen så blev jag väldigt positivt överraskad!

Lördagen var riktigt prima. Veckans första riktigt bra träning fick jag till med, först gym och sedan en par timmars simning. Vi är uppdelade i ganska olika grupper för tillfället; jag, szekely, waller och alexa tränar inför Purdue tävlingarna som är nästa vecka med Mike, och resten av laget är i off-season springtraining med Petra. Alla de andra tjejjerna som är påväg till Purdue försöker få sina "Olympic Trials Cut" tider, så de re-taper igen (alltså simmar ganska lite och inte så hårt, de förösker alltså toppa igen), men jag har nu inte riktigt några tidern jag försöker så Mike har nu bara kicked my ass nu hela tiden, jag simmar ca dubbelt av va de andra gör + i gymmet har jag ännu lika hårda träningar. Så tävlingarna kan bli ganska intresanta med andra ord, har nu inte alltför höga förväntnignar men blir en sueprbra erfarenhet riktigt toppklasstävlingar kommer att bli häftigt att se, plus att med tanke på hur jättebra lördagens träningar gick måste jag väl säga att mina presationsförväntnignar steg ganska mycket igen.. I'll keep you updated.

Så resten av lördagen umgicks vi med laget, brunchade, bowlade och annat skoj! Lyckad helg med andra ord, nu rä det bara sunday funday kvar av the week-end!

Let the Hunger Games begin!

Hjälp! Helg igen! Vi fick en par recruits hit idag som vi har här hela helgen. Idag hade jag för första gången absolut ingenting jag måste göra (typ träning, läxor, möten eller liknande), kändes konstigt... Så eftermiddagen spenderades nu med att inte riktigt göra någonting, vi halvkikade på en film. Så tog vi the recriuts till oaks för dinner, och så småningom skall vi bege oss mot bion där vi skall se efterlängtade "The Hunger Games" !

printemps a BG

THIS IS LIKE SUMMER IN FINLAND! Nästan 2 veckor med 22 celcius som lägsta temperaturen. Helt underbart hur hela campuset har vaknat till liv, nu märker man faktiskt av att alla dessa 20 000 studerande faktiskt existerar. Människor samlas i random klungor, solar, spelar basketboll, volleyboll, jefu, fresbee, grillar, spelar bongotrummor?!, skejtar, ALLT! Har fortsatt på min florida bränna nu här i några dagar... Såklart just idag när jag har varit busy med träning-skola-träning mellan 6.30a.m till 5p.m på kvällen har det varit den finaste, varmaste 28gradiga dagen. Äsh imorogn bara 27, nå kanske jag klara mig ändå...

Den här helgen har vi en par recruits som är påväg, så får se vad vi hittar på med dem. Kanske far o kollar på the Hunger Games? Så har the Purdue-meet närmat sig otroligt fort! Nästa onsdag åker jag, Szekely, Waller och Alexa tillsammans med Mike till Purdue på tävlingar, det blir mitt första långbane race sedan förra sommarens FM. Ska bli kul!

Hade värdldens lyckade kvällsavslutning med Carmen! Efter studytables bestämde vi oss för att gå en sväng via Starbucks, och så såg vi en fallande stjärna! Den var nära! Så hämtade vi tee, satte oss ute mitt bland alla träd som nu plötsligt bara på några dagar har slått ut i full blom, och så hade några av BG's man kör bara plötsligtbestämt sig för att stå utanför the Union och sjunga, så vi satte där och lyssnade på dem en stund innan vi gick tillbaka, så fint!

St party's day

Hjälp nu har det nog varit en evighet sedan jag skrev någonting, och blir tyvärr inget mega inlägg det här heller. Jag hade en alldeles underbar springbreak i Chicago och Florida. Det simmades, solades, shoppades, skrattades, stimulerades smaklökarna (haha måste ju fortsätta med ord på s, men på svenska då alltså; det åts). Sedan var det ett ledsamt hejdå, men det blev mera ett "vi ses snart igen" för det är ju bara 7 korta veckor tills jag kommer till Finland ! Så tillbaka i bowling Green, tydligen tog jag med mig the Miami heat hit, har varit superfint hela veckan; ca 22-25 grader varje dag. Just bu ligger vi alla dormies ute och solar, och snart börjar saint Patricks day! Helt galet här, hur amerikanerna firar allt!! Men kul endå ;))) happy st pattys day!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2897135/images/2012/pic_194310014.jpg" class="image">

La familia & Chicago & Springbreak &Florida

Har varit lite lat med uppdateringar på sistone, men beror helt och hållet på att jag fick besök av kära familjen! De anlände i en enrom vit, gigantisk mafia mercu till Bowling Green på tisdagskvällen. I några dagar var det fullt program, skola och träning tog givetvis en hel del , men varenda lediga minut spenderades givetvis med familjen. Så efter några dagar i Bowling Green var det dags för Spring Break, och vi åkte iväg till Chicago. Där spenderade vi i princip bara kvällen, för att sedan idag ta flyget ner till underbar,ljuvliga, varma, soliga FLORIDA! Vi bor precis vid stranden och strandboulevarden, balkongen har utsikt mot alla gigantiska lyxyahter som har kommit långa vägar hit till Fort Luaderdale. Pelikanerna vågar sig nästan näramre än duvorna där hemma. Imorgon blir det mera florida utforskning!

Uppdatering

Har varit en galet intensiv vecka nu! Kära familjen kom inkörande till Bowling Green i den största mafiamercun jag har sett! I BG gjorde vi nu inte så mycket speciellt, jag hade Ennu skola och träning, men lite sightseeing upp till Toledo hann vi med, lite shopping vid Fallen Timbers, lite introduktion till den amerikanska matkulturen med mera... Igår bar det äntligen av till underbara Chicago och nu är vi som bäst påväg till flygfältet med destination Miami. Florida vi är påväg!!!!

RSS 2.0