Happy Halloween!

Och så var det dags för den stoora stora stora amerikanska traditionen; Halloween! I år var det en onsdag som den riktiga dagen firades på, men festsugna som den här befolkningen är har vi firat den här festen i åtminstone en månad, och mera kommer det.. (nå lite överdrift kanske) Men dekorationer, kostymer, pumport och andra attribut började dyka upp i butikerna första november, och det har bara blivit mer och mer ända tills klimaxen nåddes idag. Men , eftersom man ju såklart skall festa när det är halloween, så bestämde sig största delen av ungdomsbefolkningen att klä ut sig och ge sig ut i nattlivet förra helgen för att fira halloween.. Men en nästan lika stor del har bestämt sig föratt upprepa samma sak denna helg igen, så det blir två helger med halloweenskoj! 
 
Eftersom Petra är ett stort fan av Halloween hade vi en väldigt annorlunda eftermiddagsträning, nämligen; om precis allihopa i laget klädde ut sig, och kom i sina kostymer till bassängen så skulle vi ha en rolig halloweenträning istället för den vanliga 2 och en halvtimmes tappotreenin. Och så blev det; alla hade superroliga kostymer! Jag, Brittany och Jen klädde ut oss till "The 3 blind mice" (3 blinda möss från en av de mest kända amerikanska barnramsor/sagor, vår outfit var en succée!), så hade vi the Peter Pan crew, Captain America, Thing 1& Thing 2, Marilyn Monroe, Black Swan, Angry Birds, Petra & Mike, zombin osv... Nå, vi blev hursomheslt uppdelade i 4 lag, och så började en galen skattjakt runt hela rec center! Vi fick alla varsin ledtråd med en uppgift som skulle utföras, samt en vink till nästa gömställe. Uppgifterna var b.la ta ett foto tillsammans med ställets sexigaste kille, samla ihop 3 stycken business kort, hitta något oranget, och filma in en 1 minut lång video med mooves från Gangman style... Och gömställena var som sagt runt hela stora lokalen, basketbollplanen, dansrummet, ismaskinen, Mike's kylskåp...... Kul hade vi allihopa! 
 
Så efteråt for jag en sväng till Brittany&Jen, där vi fixade ihop vår egentliga halloween kostym, vi har nämligen varit lite hemlighetsfulla iår hehe... Vi är då alltså "the 3 blind mice", men vi har en extra överraskning på kommande till lördagens festligheter.. Men det är ennu en överraskning som sagt; jag tar inga risker ;)
 
Nu gälelr det verkligen att ladda upp inför helgen! Fredag Miami, och Lördag Ball State, 2 stycken stenhårda konkurenter och båda är dessutom i vår Conference. Mot Miami simmar jag 200 & 500 fritt, samt i 4x100 fritt stafetten i B-laget. Så i Ball State blir det 1000&500. Är taggad till tusen! 
Jag ska försöka få tag i lite mera bilder från idag, lägger upp dem direkt jag har tillgång till dem!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0