Homecoming weekend vol I

Äntligen Fredag! Det var endast en morgonträning som ägllde idag, följt av skola och så något intresantar; vi ahde nämligen en gammal falcon som besök, en tidigare utexaminerad BG studerande, ingen mindre än OS guld medaljören David Wottle (800m guldet i München 1972). Hängde bland annat med Steve Prefontaine, hade träffat Lasse Virén, och när jag snackade med honom efter hans tal berättade han att han hade varit och besökt Finland, Sverige och Norge, and absolutely loved it! Hans tal var inspirerande och kul att lyssna på, och jätte häftigt att han faktiskt har gått i skola här i BG! 
 
Efter talet var det dags för the Homecoming Parade, en massiv parad med alla möjliga människor, organisationer, föreningar och hundar (?) tågade längs med BG, slängde godis till barn (fick lite penkkis fiilis). Hela simlaget deltog , samt många andra idrottslag. Och så i början av paraden när vi höll på att rada upp oss såg jag de internationella studeranden som hade sin lilla grupp, där alla bar flaggor från sina land. Så såg jag den svenska flaggan vaja, och jag spurtade dit med Carmen efter mig, och såg en tjej stå där utanför Stroh center, så frågade jag "are you from Sweden?" och hon bara "yes ?!) Och sen övergick jag till svenska, SÅ absurt hahaha! Men nu har hag träffat min första nordbo här i BG! Så vi bestämde oss för att träffas för en kaffe här nångång inom nära framtid! 
 
Imorgon är det dags för vår första tävling, Alumni meet, to bee updated!

PAKEEEET!

Åh hallelujah, snacka om världens bästa överraskning (okej nog för att jag hade hört rykten om att det var något på kommande), men endå, PAKET IKVÄLL!!!! Kändes som julafton/födelsedag/studenten på en och samma gång! LIlla gulliga marimekkoboxen med små gulliga muminpaket fyllda med jenkki, fazer, smycken o annat skoj! TACK <3 Det var verkligen veckans höjdpunkt, och några dumlen var PRECIS vad som behövdes ikväll!
 
Det har varit en tuff torsdag, igår var jag så död efter träningarna så jag slocknade redan klockan 9 (!), tränigen imorse var lång som vanligt på torsdagar (7.30-11), så bar det iväg till skolan, och direkt efter var det träning igen, jag och några andra måste simma en extra gång ikväll eftersom vi inte kan komma in tidigare imorgon (nå, bara en träning imorgon som tur!), så huh det var som sagt en underbar överraskning som väntade i mailboxen! 

Hello mr.President!

Som jag nämnde i gårdagens inlägg har vi besök av president Barack Obama idag, hade tyvärr inte själv chansen att fara och kolla, men det var ganska stort endå på något sätt.. Min dag har bar bestått av ganska tuff morgonträning(betoning på breathcontrol, kändes som om vi inte fick andas under åtminstone halva träningen...), så varnade mike oss för att kvällen skulle vara tuff. Inte ett bra tecken... Den var tuff!!! Efter en lång och intensiv uppvärmning var det dags för huvudsete som för mig och de två andra distance simmarna bestod av 500, 1000 och 1500, samt en 450 all out på slutet.. Allt gick i decending cycles of 5. Trötthet i kvadrat! Men halvvägs genom veckan redan! I helg blir det GALET; det är nämligen homecoming! (Dvs alla som nånsin har gått i BG är inbjudna tillbaka "to come home", det händer massor med grejer på campus), och det bästa är att alla förra årets "seniors" kommer att komma och hälsa på i helg! Mera uppdatering senare
Snodde en bild av en kompis som var och kikade på mr.president

Best Weekend + kändisbesök!

Nu har det varit en långlång tid sedan jag skrev sist, jag ursäktar. Men vi hade en galen helg här! Det var nämligen så att allas-vår-favorit LAINA kom på besök! (För de som inte v et vem det är, en tjej som var här förra året, men som tyvärr inte kunde komma tillbaka iår), det var sååå underbart att ha henne här en helg, allt kändes precis som förr! Fredagen tog vi det lite lugnare, men for ut en sväng på kvällen endå. Så på lördagen hade vi istället för träning en speaker som kom och pratade med oss om rörlighet. Det var en irländsk före detta simmare (simmade samtidigt som Sievinen), men som nuför tiden bor och jobbar i Chicago med alla möjliga top-idrottare. Han var en äldigt bra föreläsare, intresanta grejer och övningar som han lärde oss. Han visade mig b.la en rörelse som jag skulle göra för att förbättra mina valpsjuke ben, och HJÄLP! jag förstår inte hur en så enkel sak kan hjälpa så där mycket, det är hundra gånger bättre redan efter bara några dagar! Jag kanske återfinns i joggingspåret om en vecka eller två?! 
 
Hela resten av lördagen spenderade vi alla sophmores+Laina tillsammans (helt som på gamla goda tiden..) Det blev en trip till the Mall, så for jag och Haley och kollade på killarnas fotbolls match, och så for vi alla på en fest och så var det utgång. Lätt bästa kvällen! Söndagen inleddes med den traditionella Panera frullen, så chillade vi ett tag, och så var det dags att säga hejdå till Laina :( Men hon kommer upp snart igen, så det var inte så farligt! Så avslutades söndagen med ett skönt yoga-pass, kan det bli bättre? 
 
Måndagen sprättade igång veckan ganska hårt med två tuffa pass, båda gick relativt bra tyckte jag, men död var jag efteråt i alla fall. Avrundades med lite kvälls-yoga. Tisdagen har varit och farit, efter träningen for jag upp till campuset där de hade en locally produced-market på g, samt en "study abroad fair". Har kommit igång på allvar nu med att forska mina möjligheter med att spendera några veckor i Frankrike denna sommar.. Hittills verkar allting lovande! 
 
Tänkte nästan glömma att berätta om kändisbesöket som tar plas imorgon. Vi får besök av ingen mindre än presidenten Barack Obama himself!!!!! Helt otroligt! Jag är så besviken att jag inte kan far och se på när han talar imorgon!!! :( Nå, i alla fall kommer jag att vara i samma stad som honom... Ganska häftigt! 
 

La maison français

Oj vilken underbar kväll jag har haft! Franska huset hade sin första middag, och det var helt super! Vi var ca 25 personer där, och vi hade en tre-rätters franska middag med allt möjligt. Förrätt var toasts au chevré och salade nicoise. Varmrätten bestod av des galettes bretonnes (crêp liknande), bœuf Bourgignon, ratatouille och quiche. Så var det ennu äppelpaj till efterrätt. Oj jag rullade hem efteråt haha... Men supertrevlig kväll var det! Gjorde mig bara ennu mera sugen på Frankrike!

Question of the Day

Så, när vet man att man har haft en låång dag?
Svar; när man äter lunch 10 över 4...

Roster!

Våra nya roster pics är äntligen här! Tack och lov är mitt foto bättre än förra året...

Café kåseri

På något mystigt sätt känner jag mig som mest kreativ när jag sitter i en av campus Starbucks mjuka fåtöljer, med min ångande kaffekopp i hand och skön musik i hörlurarna. Man mäker att någonting är annorlunda idag; nämligen första höstiga dagen hittills! Starbucsk är fullsmockat, precis varenda en vill ha något varmt och gott att drick nu när det bara är kyliga 18grader där ute!! Fall is back! Is kaffena som hittills har varit så populära förblir obeställda och höstfavoriterna som nyligen har introducerats på menyerna igen går åt som bara vad. Jag undrar om det är bra eller dåligt att hela personalen kan mitt namn här på Starbucks p.g.a ganska många besök.. Nå, jag ser på saken som något positivt ;) 
 
Den här veckan har börjat lite lugnare än den förra, man har lite mera tid att faktiskt göra allt man skall, + att jag hinenr ta det lite lungt mellan varven också. Ikväll är det yoga på schemat, förgyller verkligen vardagen! Jag har varit lite dåligt på att bilddokumentera nu på sistone, jag lovar skärpning i fortsättningen! Med början imorgon... Eller övermorgon ;) 

Retail therapy Sunday

Söndagar är mina favoritdagar helt klart! Jag skulle behöva minst 2 söndagar per vecka.. Idag har jag tagit en riktigt break från allting och sysslat med lite retail therapy, dvs .. shopping! Det blev TJ maxx visit med Jen, där jag fyndade Ralph Lauren filtar och kuddar för typ ingenting?! I klädväg hittade jag nu inget speciellt, men ojoj det var väldigt nära att jag investerade i ett par Michael Kors pumps... Men jag kom fram till slutsatsen att jag kanske inte kommer att få så himla stor använding för dem här i Bowling Green... Nå, det blev en shoppingtrip till Toledo med Em, Alex och Tara som fortsättning på dagen, och utbudet där sviker aldrig! Och så som pricken över i:et blir det sovmorgon imorgon!! Ingen morgonträning eftersom vi har vår bodpod, och min tid är först 7,30, så frågan är kan det bli bättre än såhär? ;) här är lite bilder från igår och idag;








recruiting weekend!

Åh äntigen helg! Vi har haft recruits igen i helg, men denna gång var jag inte värd åt nån så det var lite mindre ansvar som tur. På fredag hade vi en rolig, men jätte tuff eftermiddagsträning som bestod av en massa stafetter. Vi var uppdeade i 3 lag bestående av 5 personer, och vi simmade 4x (5x50 IM(förstavarvet fly, andra back osv..)5x100 free, så kollade vi vem som vann, sen direkt eferåt var det 2x25 under water 1:35, följt av 3x100 1:1.10, och så började vi med nästa stafettrunda. Så for vi hela laget + alla recruits till oaks för middag, så efter det for vi och kolladepå BG womens soccer game. Var nu inget alltför spännande, slutade med 2-1 förlust åt oss. Killarna spelade däremot riktigt bra, bortamatch mot Cleveland, där de fixade hem en vinst! Eftersom  i stort sett alla som bodde i the dorms hade recruits så var det lite ont om sovplatser, så jag for till Brittanys och Jen's hus för ett slumberparty. Jag gillar hur studiebostäderna är uppbyggda här, man bor inte i lägenheter som i Finland, utan efter de två första åren osm man msåte bo på campus så flyttar man för det mesta straxt utanför campus till relativt stpra egnahemshus som man delar med några kompisar. Förmånligare och större än lägenheter!
 
Lördagsmorgonen var tuff, gymmet var inte alltför farligt men simningen var utmanande. Så resten av dagen har vi chillat med våra recruits, har varit ett riktigt supertrevligt gäng! Vi for till swimmerhouse där vi spelade lite pictionary, så åkte vi alla iväg till Petras hus där hennes man hade lagat lasagne till oss, mmmm! Så spenderade vi en par timamr där, spelade cornhole, hade många olika turneringar på g.. Så åkte vi tillbaka till BG igen till kvällen, for en sväng via fro-yo stället (himmmelskt gott!!), och så har vi bara tagigt det lungt här resten av kvällen. 
Så det har i stort sett varit min helg! 

Update

Ja nå äntligen kan man väl säga! Som jag nämnde i tidigar inlägget har det minsann varit en galen vecka.. Ikväll är den första kvällen som jag inte har tillbringat i datorsalen! Stora framsteg här i livet ;) Efter gårdagens kick-ass träningar förväntade vi oss någo lite smått återhämtande, men nej.. Det var long course IM som gällde, huvudsetet för min grupp var 100-200-300-400-300-200-100-200-300-400 IM, med 1:35 pace. Döden kom där vid de sista 300 och 400.. Men det var en bra täning! Så efter gymmet var det dags för lite treatment, så skola, och äntligen där vid 4 tiden var jag klar! Det har varit en så skön eftermiddag, vi var några stycken som åkte upp till Perrysburh för lite fro-yo(NAM!), så började jag och Em med vår yoga-kurs ikväll; Super skönt! Timmarna går 3 gånger i veckan, man får såkllart själv välja hur många timmar man far på, men jag antar at jag kommer att vara en ganska aktiv besökare..
 
Oops, hade helt glömt bort att dela med mig av de fantastiska nyheterna,... en TJ Maxx har öppnat här i Bowling Green, mitt emot Walmart. Helt underbart! 
 
Lite mindre glada nyheter, en av de nya tjejerna valde redan att lämna laget. Det var för tufft schema för hennes del, så nu är vi "bara" 24 stycken. 
 
Nå vi måste muntra upp stämnignen lite efter det här igen, 3 veckor till Hetti besök! Gälit!
Den här helgen kommer säkert att flyga förbi igen som vanligt, vi har en ny grupp med recruits på kommande så vi kommer att tillbringa helgen med hela laget i princip, så det blir riktigt skoj!
Helguppdatering kommer senare
E

crazycrazy

Det har varit lite snål med blogginlägg de senaste dagarna; jag ursäktar. Jag har haft den galnaste veckan hittills, och har varit igång 24/7 med läxorläxorläxor, träningar i mängder, röntgen, treatment, olika möten, små ärenden som måste fixas, ennu lite mera läxor, (de tar tydligen aldrig slut...) idag var jag asgrym på morgonträningen med huvudsetet 12x200 fritt, men på eftermiddagen dog jag ganska totalt.. Nå, de har väl sina förklaringar, kanske mina 3-nätter-i-rad med 5 timmars sömn börjar tynga på. Men nu finally, allt klart för helgen och jag är beredd att pass out! Jag lovar att de kommer bättre uppdateringar imorgon!

P.S

Glömde bara att säga; I just love my life right now! Det är så otroligt häftigt att ha två så roliga, intresanta, omväxlande och innehållsria liv på två ställen. Och hur underbara människor det finns här i världen och som jag har haft turen att få ha som min familj och vänner.
+ att countdown till sister visit har inletts! 24 dagar tills Hetti ankomst! Unbelivable!

New week, new possibilities

Nya veckan startades med den busygaste måndagen jag har haft på läänge... Morgonträningen bestod av en timmes dryland, följt av en timmes simning där vi till största delen sparkade. Så var det skola, och förhör i alla mina ämnen.. Väldigt omtänksamt av lärarna med måndagsquiz... Så bar det iväg till simhallen igen, där det var full rulle, 6500 yards pass, med två huvudset varav det första var 4x ( 100 50drill50build 1:45, 2x50 25 fast kick 12,5fast swim 12,5 EZ 1:1, 100 with fins 200 pace decend per round 1:1.45 2x50 with paddles 200 pace 1:1 50 EZ 1:1), så var andra setet för min del ett mera distance betonat; 800 negative split, 5x50 500 pace +1-2sec 1:45, 600 NS 5x50 same, 400 NS 5x50 same, 2x200 NS, 5x50 same och sista 50 av alla längre sträckor var fast. Så det är altså back to basics igen som gäller. Skönt att vara igång på allvar igen. Så efter träningen hade jag möte med idrottsläkaren som kollade på mina ben. Troligtvis är det inget allvarligt, men det blir röntgen imorgon för säkerhetsskull så att vi inte missar något, och så kommer jag i vilket fall som helst att få nån medicin som skall försöka få ner inflammationen som jag har i mina ben. Nu är det lite downtown som gäller så har vi alla student-athletes en mandatory speaker som kommer att hålla en föreläsning om Social Media till oss ikväll. Så en bra start på veckan!

Starbucks Sunday

Idag tog vi våra "team pictures", så det blir nya bilder för årets roster. Fotografen tyckte jag var så duktigt på att posera självsäkert så han tyckte jag borde ge lite tips åt de andra... ;) 
Efter att ha bilderna avklarade bar det iväg till Starbucks där jag nu har suttit i en par timmar och förberett inför nästa vecka, lärarna här har helt på klart för sig vad de skall göra för att ha oss upptagna hela tiden... Alla anser att just deras ämne är det enda och viktigaste så that's why jag nu sitter här med en enorm hög uppgifter och projekt.. Nå, halvvägs där redan, skall försöka få allt avklarat nu på förmiddagen så kan jag bara ta det lungt och göra ingenting på kvällen. 
 
Recruiterna åkte iväg imorse. Efter att hela helgen har umgåtts med en stor grupp människor är det så skönt att smyga iväg och ha lite "alone time", bara jag och mitt kaffe... Det här med recruiting har fått mig att tänka lite på hur otroligt unikt system man har här i USA! Om man är någon sorts idrottare på en ganska hygglig nivå börjar det redan i high-school med olika processer av att välja universitet med de bästa sport-programmet. College-coacher snackar med high-school coacher och hör sig för vad "de har att erbjuda" i idrottarväg, high-school coacherna ger sina rekommendationer och colelge coacherna börjar bjuda in idottare för officiella och inofficiella visiter. På dessa visiter bor high-school eleverna med oss, college elever, och det är vår och coahcernas uppgift att berätta om vår skola, vårt sportprogram och helt enkelt försöka övertyga om att just vårt program och vår skola är den bästa för dem. Vi får en viss summa pengar som vi skall spendera på dessa recruits, mat, dryck och "underhållning". Det finns dock MASSOR med regler som gäller under dessa besök. Vi får inte köpa något till dem, vi får låna saker och kläder till dem, men ingenting som vi har fått gratis (tex våra lag-kläder, eller kläder som har något där det står BG swimming på) etc.. Vi får inte ta dem längre bort från campuset än ca 5km, de får inte träna med oss, men de får träna på egen hand och se på våra träningar. Vi tar dem runt på området och för dem till olika möten med representanter från de olika ämnena som de tror att de vill studera.. Det är så otroligt icke-europeiskt och unikt hur allt här handlar om business och pengar och idrott. Vid alla skolor finns det student-athletes, som har någon sorts stipendie för att delta i skollaget, och så finns det "club-teams", som består av de som håller på med någon sport men de får inte något stipendie för det, och de är inte lika ambitiöst som varsity athletics. Påminner mera om hur läget är i europa. Så har jag också fått reda på att det finns massor av människor som tycker att "varisyt athletes" (alltså de som representerar skollaget) är sååå coola och häftiga, och ser upp till oss/dem helt massor. Så finns de de som tycker att de/vi är dryga töntar som tror vi är något för att vi håller på med sport. (Nå det finns ju alltid folk av alla sorter..) 
 
Men min point är; systemet här är så annorlunda och facinerande, och personligen är jag helt övertygad om att det är en av orsakerna till varför USA har världens bästa idrottare i så gott som alla grenar. Kanske något som Finland, Europa, och resten av världen skulle kunna börja tänka på? 

Football opening!


Det blir mera bildbetonat inlägg idag! Vi har haft en kul lördag med våra recruits. Inledde dock med säsongens lätt hårdaste gympass hittills. Bara uppvärmningen som bestod av "slegdge pushes" lovade redan ett ganska grymt pass. But I loved it! Så var det simning på ennu som gick riktigt bra med tanke på att man kom direkt från gymmet. Så efteråt hann vi med en massa, lite chill, lunch, så var det dags att göra sig i ordning inför kvällens Football game, säsongens första hemmamatch.Det var bara orange och brunt som gällde, falcon pride! Peruker, kroppsmålningar, sticker, stick-on-tattoos, glitterm maskotar.... Så före matchen började hade vi en Tailgate tillsammans med redskapsgymnasterna och deras recruits; vi grillade hamburgare och hotdogs, spelade lite cornhole och laddade upp inför matchen. Så var det dags; det var SMOCKFULLT! Och jag var nästan lika imponerad denhär gången som jag var förra året inför min första match. Det är så otroligt hur stor den sporten är här, och hur mycket man satsar.. Och bäst av allt ;VI VANN! (vi spelade Idaho), vinsten till ära hade de ordnat med fyrverkerier. Här en liten bildbomb från helgen;










Recruits & Black Swamp festival


Idag alände våra recruits! Jag och några andra har fungerat som "campus guides", dvs vandrat runt omkring här och visat dem området och berättat om vår skola, samt tagit dem till olika möten. Eftermiddagen gick väldigt snabbt, så for hela laget till oaks för middag, så vandrade vi iväg downtown där det pågår BG's årliga "Black Swamp arts Festival". Idag hände det inte så mycket, fredagen är deras "food and entertainment"dag, så de fanns inte så mycket att se, bara intressant att se vad alla möjliga galna maträtter de säljer (och som faktiskt folk ÄTER), så hade de något band som spelade också. Imorgon är den egnetliga festival dagen, då hela downtown är avstängt för trafik och festivalen pågår hela dagen. Det är en massa olika konstnärer, artister o. liknande som har utställningar, försäljning osv.. Vi var ett gän ganska utmattade simmare som vandrade tillbaka till våra dorms, där vi bara tog det lungt, kollade film och beställde cookie jar (en av BG's mest kända brands, ugnsfärska cookies som levereras gratis vart som helst) mmmmm! Blir lite kort inlägg idag också tyvärr, men mera uppdatering lovas inom kort.. Imorgon är det dags för säsongens första "home football game", det kommer att bli AWESOME! 
 
Hde mera bilder, men nätet strejkar lite så det får bli mera pics imorgon! 
 

looong thursday

Det har minsann varit en lång torsdag, men snabbt har den gått! Morgonträning från 7.30-11, sedan en snabb powernap så var det dags för lektioner. EFter lektionerna bar det iväg till simhallen igen, jag måste simma ett extra pass för jag missar p.m passet imorgon p.ga att vi har recruits som jag kommer att visa runt på campus. Nå, vrålhungrig som jag var satt det perfekt med panera till middag, det blev en lååång middag med några av tjejjerna. Så hann vi med en trip till butiken , mat måste inhandlas , på måndag, onsdag o ch fredagar har jag inte riktigt tid för någon lunchpaus så man måste ladda upp med lite snacks istället.. Nå hups klockan var redan halv 9 och där hade min torsdag svichat sig fram! Som jag redan sade har vi ett gäng med recruits som kommer imorgon, jag komemr att vara värd åt en tjej, och totalt tror jag det är 7stycken som är på kommande, så det blir säkert en skoj helg! Nu, natten, är helt färdig! 


almost...

Jag hade nästan glömt den här känslan efter att köra två pass per dag, eller rättare sagt jag hade nästan glömt bort den här hungern och tröttheten som följer... Nå, jag vänjer mig snabbt! Skulle inte annars vara något problem , men när jag har så mycket skolarbete blir det lite tyngre... Det var två bra träningspass vi körde idag, på morgonen hade vi en timme dryland, med fokus på mag och rygg (högst antagligen kommer magmusklerna att värka imorgon....) och lite kort, men snabbare simning, och så på eftermiddagen var det längre, mera kvantiets betonat. Steph meddelade idag att våra biljetter till the game har anlänt!!!! Så efter träningen hann jag inte med så mycket annat än att ligga och dö en stund, sedan middag, så tog jag mig an läxberget, så blev det fire drill så alla måste evakueras.... och så for jag på mitt entrepreneurship student organizations första möte för terminen, so that was my wednesday! 
 
Saknar de här plupparna;

and here are the ticket! 


It's back on

Nu är det alltså fullt träningsschema som gäller igen! Det blev en lång morgon, inleddes klockan 7 med sportspshycologist möte, så fortsatte vi med simning, springning och gym. Bra träning! Sedan var det treatment hos vår trainer som gällde, och mina ben kändes faktiskt lite bättre efteråt! Har nu inte hänt så mycket speciellt idag, det mest spännande har varit det knäppa vädret som har växlat mellan ösregn och solsken varannan minut.. Så småningom börjar man väl komma in i någon sorts vardag nu igen, känns som om de här första veckorna ennu bara har varit lite fortsättning på sommarlovet.. Nåja det blir på ett sätt skönt att få in lite mera rutiner också, och så är jag supertaggad att börja tävla sen så småningom!

Painting the Rock

Traditionen fortsatte även i år; laget skulle "paint the rock", dvs måla klippan/Stenen eller vad man nu skall kalla den. D.v.s hela laget samlades där vid 1 tiden  för ett kort möte där vi gick igenom vårt mål för säsongen som lag; och vårt stora gemensamma mål är "Team Unity", efter att ha kommit överens om vårt mål var det dags att måla stenen. Det var massor med skoj! Vi slängde färg hit som dit, det fanns ingen som inte skulle vara helt nerdränkt i orange och brunt efter at vi var färdiga med måleriet. Några av mina brasilianska vänner råkade gå förbi just när vi höll på som bäst och tyckte att vi var de lustigaste de har sett på länge. Jag skulle antagligen hålla med.. Resten av dagen har varit skön, skypat med kära systra min (ENDAST 1 MÅNAD TILLS HON ÄR HÄR!!!), så lite läxor, panera middag med mina sophmores, och bara tagit det lungt. Imorgon börjar vi med full-on-workout-schedule så det gäller att vara redo! 
Lite bilder; 






Team bonding vol II -> CEDAR POINT!

Jag måste bara börja det här inlägget med ett WOW! Idag har varit en så superrolig dag! Vi började med gemensam frulle vid corillion, där vi alla 25 tjejjerna tog upp halva matsalen och laddade batterierna. Så bar det iväg till vår hemliga destination som seniorerna hade planerat, men som vi allihopa i princip redan hade klurat ut att skulle vara Cedar Point! Och ja till allas stora glädje hade vi gissat rätt. Till de som inte vet vad Cedar Point är; det är en av USAS största berg-och-dalbana nöjesfält, med helt galna berg-och-dalbanor som flyger fram och upp och ner och runt och FORT går det! De hade lovat regn tills idag, men som tur höll det i och vi hade helt perfekt väder för en dag vid Cedar Point. Men långa köer till allt var det endå, till de största och bästa attraktionerna väntade vi över en timme, men det kändes inte alls som en lång tid när man endå har kul med tjejjerna hela tiden. Efter att ha virvlat runt högt över marken hela dagen var det 25 trötta tjeejer som körde tillbaka till BG (ca 1 och en halv timme från Sandusky där C P finns), och nu är det dags för fortsatta team activities; det vill säga Karaoke night downtown! 
Falc' em up! 





Teambonding vol I

Idag har vi haft teambonding volI Måste sticka iväg nu igen, hinner tyvärr inte skriva något destu mera än att vi skall åka iväg till destiantion x imorgon tidigt på morgonen, så mer om det senare! Idag har vi haft alla freshman på en skattjakt downtown BG, BBQ och lite andra hemligheter som jag tyvärr inte kan avslöja (endast simlaget).. Men några bilder ! 



Freaky Friday

...Nej skojade bara, fredagen har varit lugnaste dagen hittills. Morgonen gick bra med ryggsim, fick faktiskt till mitt armdrag lite bättre efter några driller, gäller nu bara att komma ihåg tekniken hela tiden på varje träning. Det har varit helt vrålvarmt idag 35 grader och kvavt och fuktigt... Gissa vad Jag, Jen och Brittany gjorde efter skolan?... Inte så svårt kanske. The quarry.. Har inte hänt så mycket annat spännande faktiskt, filmkväll vid La maison francais, men for havvägs i filmen för jag blev så trött ... Under eftermiddagen hann så gott som hela campuset tömmas ganska raskt eftersom det är "Labor day weekend", så ingen skola på måndag så de flesta har farit hem, men inte simmarna nej det är 7am morning practice som gäller, sedan blir det teambonding för resten av helgen, I'll keep you posted! :)
RSS 2.0