Countdown- TOMORROW!

Nu har äntligen denna evighetslånga countdown kommit till sin sista dag; tj 1! Unbeliavble! Alla väskor packade och klara (får vi hoppas), och redo för morgondagens 6timamr långa bussfärd upstate New York. Först komemr vi att simma lite, sedan sticker vi iväg.
Nu börjar det äntligen kännas som det skall i vattnet, och både på morgon och eftermiddagsträningen hade jag helt fantastiskt tag om vattnet, och det blir bara bättre ska ni se! 
 
Hade en lite annorlunda måndagskväll, blir lite inte-simningsprat också nu och då.. (surprise?!) Dr.Poor från vår entrepreneurship class bjöd in oss alla till  LifeFormations , hans animatronic business som har sin "lilla" verksamhet här i Bowling Green. Några kanske minns att jag skrev när jag var på besök dit förra året, men den här gången var det en riktig höjdare! De hade massor med projekt på gång, något som skulle till en nöjespark i Tyskland, några gorillor och fåglar påväg till Singapore, osv... För de som inte minns, så är LifeFormations en firma som gör robotar/avbilder/statyer på allt mellan himmel och jord, och säljer dem till olika nöjesparker, muséer, retauranger, ja lite överallt. Helt fantastiskt! Vi fick gå igenom hela verkstaden där  processen äger rum, helt fårn början där de sitter och skissar och ritar, via lerskulptering, avgjutningar, trämodeller, silikon, mekanik, rörelser, hår, kostym osv... Så underbart kreativt kaos! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0