Black Friday

Happy Thanksgiving allhopa! Jag åkte hem med Allie till Oak Harbor efter onsdagens eftermiddagsträning. Torsdagen var thanksgiving, och vi inledde dagen emd en joggingtur och dryland ute i 17graders värme och solsken, alldeles underbart! Så efteråt for vi till hennes granny, där hela släkten var samlad för thanskgiving dinner som bestod av de traditionella delikatesserna; turkey, swttpotatoes with pecans, stuffing, rolls, apple sauce, och liknande.. Och så givetvis dessert; pecan pie, pumkin pie, mudpudding.. Mums, vi rullade hem efteråt..
 
Så kom fredag; Black Friday. Här i Amerika har man en liten lustig tradition; fredagen efter thanksgiving är det årets galnaste rea dag i alla butiker runtom i hela landet! Och det underligaste av allt, de öppnar mitt i natte, vissa butiker öppnar dörrarna redan 12 på natten, medan andra väntar "ända tills 3 eller 4 på morgonen".. De galnaste är att vissa folk köar redan sedan onsdag till vissa butiker där de vet att de har superbilliga fynd. Och nu sanckar vi alltså alla möjliga butiker, det är Wallmart, ända till klädesbutiker, elektronikbutiker, ja till och med djurmats butiker.. Lite paradoxalt måst man ju nog endå tycka "Black Friday: Because only in America people trample each other for sales exactly one day after being thankful for what they already have."
 
Nå, jag och Allie var nu endå inte så extrema, vi hade träning klockan 8 på morgonen, så vi var och simmade i hennes gamla high-school pool, så gymamde vi sedan åkte vi tillbaka för lite frulle. Så efteråt åkte vi till Sandusky för lite shopping, vi var nu inte så jätte shoppingsugna så vi vandrade bara i en par butiker, så for vi och kollade på den nyaste Bond-rullen, och den var grym! Superbra film! 
 
Bästa av allt med den här helgen är att jag fick reda på att pappa högts troligen kommer att komma till MAC's! Kan man få bättre nyheter än så? Knappast! :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0