Bring it home

We did it again! Snyggt att få avsluta vår dual-meet season med två vinster! Jag kom 2a i 200 fritt med helt ok tid, inget super, men bra placering endå, så fick jag simma ankare i vårt B-4x100frisim lag där vi totalkrossae motståndet och kom 1 och 2a. 
 
Vi hade lite problem med vår bussfärd.. Vi hade samma busschaffis som alltid, men den här gången hade han inte ritkigt allt på klart.. På fredagkväll efter Akron körde vi till youngstown (ca 45-60min) där vi övernattade vid ett lite skethy hotell (as usual). Youngstwon University var tydligen bara 10 mintuers bilfärd från vårt hotell. Nå, på lördag morgon startade vi mot simhallen en halvtimme tidigare p.ga "det väldigt dåliga värdet" (lite snöyra, med andra ord, en fin vinterdag i Finland...) Nå, tur var nu det! Eftersom vi började kolla på våra telefoner efter att ha suttit i buss i ca 40 minuter igen, och vi upptäckte att vi var påväg åt motsatt håll! Vår chaffis trodde vi var påvväg tillbaka till Akon! Så vad som skulle ha varit en 10minuters liten busstripp blev till en timmes utflykt istället.. Nå, som tur hade vi i alla fall startar i tid! 
 
Vi kom hem på kvällen, så var vi och kollade hockeymatch. Det var lite extra underhållning på halvlek, eftersom de "beheaded" Freddie&Frida, våra maskotar! Så alla fick äntligen se vem det är som har fjompat och på i de där dräkterna hela året! 
 
25 dagar till MACs
 


Kommentarer
annalena

Det går alldeles strålande för er!!!

2013-02-03 @ 17:31:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0