Finals day 2

Här händer det för tillfället nu inget nåmere destu spännande. Hade macroeconomics idag, gick väl helt bra tror/hoppas jag! Bara två finals kvar nu ennu fören jag äntligen får hoppa på planet, men försöker att inte tänka på det nu för då försvinner all min studiemotivation och min mind set bli helt enkelt" äääh whatevs ja far hem nu!", så försöker förtränga det lite sådär smått. Franska och statistics som väntar på mig på torsdag ennu, et ensuite je suis fini!

Finals are here!

Ugly-christmas sweater partyt toppade verkligen helgen, alledes suveränt! Så var det back to the harsh reality på söndage som gällde, finals week är här, skrev redan första tenten och nu bara 3 more to go! Så på torsdsg kväll lyfter planet HEM! Har inte riktigt fattat att jag faktiskt kommer hem så snart, och att dn här terminen nästn är slut; det känns osm om någon försöker lura mig, och när som helst kommer att kokka fram ur något hörn "HÄHÄ got you! You still have 3 more months of this semester left", eller något dylikt.. Nå, let's hope that that's not the case! 
 

GFT

Nya favoritstället nummer ett; Grounds for Thougts! Inleder lördagsförmidagen med kaffe och stuider vid mitt nyaplace to be. Atmosfären vid det här kafét är så mysigt! Allt är så hemtrevligt, genuin, och mysigt. När man kommer in genom dörren finns det en kaffebar, och kaffet här är lokalproducerat och supergott! Så är resten av butiken som ett enda stort bibliotek, ett antikvariat med tusentals gamla och nya böcker, LP:n, filmer, tidningar, små runda och fyrkantiga bord utspridda lite här och där, så man kan plocka upp vilken bok som helst och sätta sig ner och läsa (eller köpa boken, upp till dig). Det finns den mest intressantaste blandnignen av människor här nu på lördagmorgon vad jag har sett på länge. Nå, nu lite tentläsning i en stund, sedan frissa-dags! 
 
Vi har flyttat dagens träningstid till 16-19 istället för 7-10, för BG high-school swim team är värdar för en stor tävling som tar hela dagen, nå helt skönt att få sovmorgon på en lördag! Lite synd bara att träningstiden pågår till så sent, eftersom det är "ugly-christmas-sweater-party" på schemat ikväll. Tror att jag berättade lite m det förra året redan, men jag kan ju allti recapa! Här i Usa är det alltså en väldigt interesant tradition dessa ugly christmas sweater partyn runt juletid. Partyna går ut på att man skall hitta de fulaste jul inspirerade tröjorna man bara kan, och ja, klä sig i dom till festen. That's it! Haha! 
Så ungefär såhär kommer vi att se ut;

sunny wednesday

Har hunnit med mycket! Igår kväll var det "Dîner de Nöel" vid la maison francaise, mysig julmiddag! Fick faktiskt lite julstämning för första gången iår!
Idag har jag hunnit med två tuffa träningar, samt skrivit under hyreskontrakt för nästa år; jag, brittany, haley, waller och kristina skall bo i samma hus, skall bli super skoj! 
Så efter träningen var jag på ett kort, informellt möte om Nantes, France, och hu läget ligger till med sommarstudierna där. Låter så spännande, kommer mera uppdatering senare!
Sedan bara pluggpluggplugg, biblioteket har aldrig varit så tätbefolkat som ikväll, man märker verkligen att finals week är på kommande.. Nå, bara 9 dagar och sen lov!

Back from the dead

Ja nu har jag haft ett långt uppehåll igen, jag ursäktar. Skall försöka briefa så gott jag kommer ihåg den senaste veckan! 
 
Jag ble jätte sjuk över thanksgiving lovet, hela resten av ledigheten låg jag i halvkoma och kunde inte simma, tappade rösten, och varje gång jag svalde kändes det som en spiksamling trillade ner i min hals. Nå, fick medicin sen när jag kom tillbaka till BG, synd bara att man måste vara sjuk. Jag missade mycket träningar, lördag och söndag gjorde jag ingenting, så på tisdag och onsdag var jag bara 30min lätt på crossfit maskinen. Så onsdag var det väldigt lätt simning för mig, för första gången igen. Så torsdag simmade jag hela träningen igen, men med låg intensitet. Så hände faktiskt något som förvånade oss allihopa; vi hade hela fredagen ledig! Wow. Underbart. Nå, lördag morgon var jag back in action, inledde med stentufft Insanity pass, så hade vi ett långt all-out set (Ca 55 minuter allt som allt där allt var för fullt). Kunde inte ha valt bättre dag att komma tillbaka hah. Nå, men med tanke på omständigheterna simmade jag ganska bra! 
 
Kan verkligen inte förstå att det är december redan! Det har varit en så otroligt mild och fin höst, och idag sprang vi utomhus i bara shorts o t-shorta, den här veckan ahr det varit 15,16 grader båda dagarna, och helgen var lika fin! Jag ahr hört rykten att det är nästan 40 grader kallare där hemma.. 
 
Vi är verkligen inne på slutspurten nu, alla sista uppgifter skall inlämnas och skrivas, och så tentveckan är redan nästa vecka! Jag är så ready to be done med den här terminen, har varit ganska tufft. Nå, om 10 dagar är jag hemma! Skall bara försöka fixa till mig några A:n först ;)
 
 
RSS 2.0