Springtime

Lite recap från den gågna veckan! Har haft en väldigt väldigt busy vecka, förra veckoslutet toppades med Black&White party med goda vänner och födelsedagsfirande, så var det dags för en låång vecka som inleddes med bokförings& statistik tent, många gruppmöten (vi lyckades fixa ihop en storyboard för vår video som vi skall börja filma nästa vecka), mycket träning, simning, långa lenkkin i ett lite vårigare BG, kvällsyoga, en gourmé middag med colleg of Business class of 2015 som vår Dean of the College of Business var värd åt, lyckades vinna första pris i en lottning (ett par yoga-pants haha!), te-kväll med Jen, och massor med plugg, börjar verkligen  närma sig slutändan nu 4 veckor + FINALS sen är det sommarlov! Så var det äntligen dags för en lite längre Påsk helg! Efter två träningspass på fredagen, (morgonens challenge var 6x25 underwaters @40, man måste hålla en vän i handen hela vägen, jag och Allison var de enda som lycakdes!), och kvällens huvudset var 30x50, 4 @50 fast 1 @1min recovery, så efteråt åkte jag iväg med Carmen och Steph till Ann Arbor för att fira Påsk! 
 
Vädret har som sagt äntligen vänt! En helt underbar helg med solsken och vårvärme, jackorna har slängts i skåpen och solklänningarna och Ray-Bannsen åkt fram! På fredag hann vi inte med så mycket mer än middag på deras Country Club, lite cruising downtown och så kollade vi Basket Ball match (Det är NCAA finalerna på tv just nu, så March Madness håller på som bäst och Michigan har riktigt bra chanser i år!). SÅ Lördagen inledde vi med en lenkki ute i solen, fick ränder från mina träningskläder efter en 45 minuters runda! Så tillbringade vi resten av dagen downtown på äventyr. Shopping, och annat liknande.. Så hade mr& mrs. Boyle lagat underbar middag till oss på kvällen, följt av filmkväll. Om ni inte har sett Argo rekomenderar jag den verkligen! 
 
Så på söndag var det påskgudstjänst, följt av en utsökt påskbrunch! Och så packade vi ihop vårt pick och pack och nu är tillbaka i good old Bowling Green! En händelserik vecka &helg med andra ord! Nu inleds slutspurtsmånaden, som högst antagligen komemr att flyga förbi! A bientot mes cheris! 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0